Ga naar de inhoud

Schuine kasten

Schuine daken zijn heel normaal in een woonhuis. Maar voor uw indeling niet altijd even praktisch.
Een schuine kast onder de trap, een schuine kast op zolder of een schuine kast op uw slaapkamer.
AMR kasten kan elke schuine kast voor u maken!

Wij maken alle kasten op maat. Samen met u ontwerpen we uw schuine kast tot hij op de millimeter in de ruimte past met een indeling geheel naar uw wensen.
Of hij nu ingebouwd moet worden tussen 2 muren, tegen 1 muur aangebouwd wordt of vrij in de ruimte komt te staan. Met draaideuren, schuifdeuren of alleen een open interieur. Voor alle situaties is er een oplossing.

Onze monteur heeft meer dan 25 jaar ervaring in het plaatsen van kasten en geen uitdaging is te groot!
Vooraf komt hij inmeten en de situatie bekijken zodat we beide niet voor verrassingen komen te staan en alles perfect past. 

Twijfelt u of wij in uw 
situatie een kast kunnen plaatsen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen, dan bekijken we met u de mogelijkheden.

Lees ook onze blog: Schuine kast op zolder

Schuin naar links en/of rechts

De meest voorkomende schuine situatie is aan één kant schuin. Vaak is dit nou precies de plek waar een kast het beste zou staan in de indeling van de kamer.
Ook de loze ruimte onder een trap is vaak een doorn in het oog. U heeft eigenlijk extra bergruimte nodig en zou deze ruimte graag benutten.
In deze ruimte kan prima een kast staan! Zelfs als er een verwarmingsunit staat. 

Schuin naar achteren

Deze situatie kom je vaak tegen op zolder of onder een trap met bocht. Een mooie ruimte die aan de achterkant (deels) schuin weg loopt. Het liefst gebruikt u ook hier alle ruimte die u heeft. Ook hier is meer mogelijk dan u waarschijnlijk verwacht.
Hieronder vindt u een paar voorbeelden van mogelijkheden!

Schuin naar links en/of rechts en naar achteren

Schuin opzij en schuin naar achteren. Dit is de meest complexe situatie. Maar ook in deze situatie is het mogelijk om een kast te plaatsen om zo bergruimte te creëren. 
Hieronder vindt u een paar voorbeelden van de mogelijkheden.