Ga naar de inhoud

TV - Meubelen / Cinewall

Een TV-meubel staat centraal in uw zithoek of op uw slaapkamer en is er in allerlei soorten en maten. Een TV-meubel is perfect om snoeren en kabels weg te werken en om extra bergruimte te creëren. Bij ons stelt u uw meubel helemaal naar wens samen. Wilt u uw meubel simpel houden, een sfeerhaard integreren of bent u juist op zoek naar een cinewall? Bij AMR Kasten bent u aan het juiste adres!

De mogelijkheden zijn eindeloos. Hieronder vindt u een greep uit de mogelijkheden.

Lees ook onze blog: Woonkamer meubel met geïntegreerde haard

 

TV- Meubel

Staand, zwevend, met laden of deurtjes of een combinatie van beide. U kunt uw meubel helemaal ontwerpen en indelen zoals u dat wilt.
Ook houden wij rekening met de kabels van diverse apparaten.

TV-meubel met sfeerhaard

Sfeerhaarden geven een heerlijk huiselijke sfeer.  
De sfeerhaarden die wij in kunnen bouwen geven geen warmte af. Het materiaal waarmee wij werken is niet geschikt voor echte haarden en sfeerhaarden die warmte afgeven. Het voordeel van deze haarden is dat ze overal geplaatst kunnen worden en het niet te warm wordt in huis terwijl u geniet van een knisperend vuurtje.

Woonkamer meubel met geintegreerde haard

Cinewall

Een cinewall is een TV wand met indien gewenst een sfeerhaard en/of soundbar ingebouwd. Cinewalls zijn er in allerlei soorten en maten. Met deuren, zonder deuren, lades of juist helemaal open. Alles is mogelijk. Omdat de kast helemaal voor u op maat wordt gemaakt past elk formaat televisie in de kast. Ook kunt u verlichting toevoegen aan de cinewall. Wij zorgen ervoor dat alle kabels netjes zijn weggewerkt.