Ga naar de inhoud

Stalen deuren en
glazen scheidingswanden

 

Geef uw interieur een industriële look met onze stalen deuren en glazen wanden op maat. Met deuren en wanden van glas en staal maakt u van uw ruimte een lichte, open kamer met een moderne look. AMR kasten ontwerpt en plaatst uw scheidingswand in bijna elke gewenste indeling van glaspanelen en deuren. De deuren zijn gemaakt van duurzaam aluminium en gehard glas, leverbaar als draaideur en schuifdeur in bijna elke maat. Onze stalen deuren en glazen wanden zijn geschikt voor binnen en voor buiten.

 

Het ontwerp en de verfijnde combinatie van glas en staal geven uw ruimte een moderne, industriële uitstraling

Voordelen

– Niet te onderscheiden van staal
– Lichter van gewicht t.o.v. staal
– Sterk
– Onderhoudsvrij
– Waterbestendig (Geen corrosie)
– Een gunstige prijsstelling t.o.v. staal
– Lange levensduur
– 100% recyclebaar

 

 

Metalen deuren, in de volksmond beter bekend als stalen deuren
Tegenwoordig worden ze gemaakt van aluminium en dat brengt een heleboel voordelen met zich mee!

Binnenshuis - binnendeuren en steel look wanden op maat

De stalen binnendeuren en glazen wanden op maat van AMR Kasten zorgen voor een stijlvolle toevoeging aan uw interieur. Daarmee geeft u uw interieur een lichte en moderne sfeer. Of het nu gaat om een glazen scheidingswand in de woonkamer of om uw kantoor af te schermen en toch dat ruimtelijke gevoel te behouden. Een stijlvolle harmonie van glas en staal geeft comfort en een moderne industriële look. 

De schuif- en draaideuren zijn een echte eyecatcher en toepasbaar in vrijwel elke stijl.

Onderhoudsarm en duurzaam

De deuren zijn leverbaar als schuifdeur en als draaideur. Als glasdeur of in een combinatie van glas en dichte vlakken. Er wordt gebruikt gemaakt van gehard glas en gepoedercoat aluminium. De deuren en wanden zijn daardoor onderhoudsarm en duurzaam in gebruik.

Buitenshuis - glazen wanden op maat voor veranda en tuinoverkapping

De glazen wanden en deuren van AMR Kasten zijn ook geschikt voor plaatsing buitenshuis. Bent u op zoek naar een mooie afscheiding van uw veranda of een glazen tuinoverkapping? Onze deuren en wanden zijn waterbestendig en sterk. Gemaakt van hoogwaardig materiaal met een lange levensduur. Kiest u voor vaste wanden met deur of een combinatie van schuifwanden? Dankzij ons maatwerk is bijna elke indeling en combinatie mogelijk.

AMR Kasten staat voor Service

Wij ontzorgen u vanaf uw eerste oriëntatie tot en met de oplevering. Dat doen we op een persoonlijke manier: van advies over alle mogelijkheden tot ontwerp van uw deuren en wanden in industrieel design, tot aan het zorgvuldig inmeten en plaatsen van uw glazen wanden en deuren.
U heeft 5 jaar garantie op onze glazen deuren en wanden. Vraag naar de voorwaarden.