Ga naar de inhoud

Kleinmeubelen

Kleinmeubelen is de verzamelnaam voor nachtkastjes, bedachterwanden, meubels met een tv-lift, ladekastjes en een werkplek.
Ook alle meubelen die niet onder een bepaalde noemer vallen hangen we hieronder,

De vraag naar thuiswerkplekken is de laatste jaren explosief gestegen door Covid.
Ook hier kunnen wij u mee helpen! 
Naast losse op maat gemaakte bureau’s is het ook mogelijk om een bureau in uw nieuwe kast te integreren zodat er 1 geheel ontstaat.

AMR Kasten maakt kleinmeubelen volledig naar uw wens.
Met een ruime keuze in decoren en materialen vindt u altijd een meubel dat past bij uw stijl en interieur.

Bedachterwanden

Geef uw slaapkamer een luxe uitstraling. Met de bedachterwanden van AMR Kasten geeft u uw slaapkamer net dat beetje extra. Door de ontelbare mogelijkheden en ruime keuze in decors passen de bedachterwanden in elke slaapkamer.

Meubel met tv-lift

Een meubel met tv-lift is ideaal aan het voeteneinde van uw bed. Met een afstandsbediening bedient u de tv-lift vanuit uw bed. Voor bijna alle maten tv’s zijn er liften beschikbaar!

Werkplek

Al u thuis moet werken is de werkplek heel belangrijk. De juiste hoogte, voldoende opberg ruimte en natuurlijk ook de uitstraling. Ook voor in hoogte verstelbare bureaus kunt u bij AMR Kasten terecht!

Nachtkastjes

Een nachtkastje is bijna niet weg te denken uit onze slaapkamer. Een goed boek, een mobiele telefoon, de vliegenmepper en een nachtlampje. Het is een persoonlijke opbergplek voor diverse spulletjes. Bij AMR Kasten kunt u uw nachtkastje volledig naar wens bestellen, bijpassend bij uw interieur en op de juiste hoogte naast uw bed.