Ga naar de inhoud

Meubels op maat

De meubels in uw interieur bepalen de sfeer in uw huis of thuiskantoor. Met op maat gemaakte meubels combineert u stijl en functionaliteit.
AMR kasten is uw specialist voor maatwerk meubels.
Zoekt u een tv kast op maat, een zwevend dressoir, een meubel voor rondom uw sfeerhaard of een ander meubel op maat?
Bij ons bent u aan het juiste adres.

AMR Kasten - Toonaangevend voor al uw meubels op maat

Meubelinspiratie

Bekijk de voorbeelden voor inspiratie, De mogelijkheden zijn oneindig. Informeer gerust naar wat er nog meer kan, wij adviseren u graag!

Maatwerk is persoonlijk

Wij hebben een eigen showroom waar u inspiratie kunt opdoen en alle mogelijkheden kunt bekijken. Dankzij ons uitgebreide en flexibele assortiment heeft u een ruime keuze om uw meubel precies zo samen te stellen als u dat wenst. Bij AMR Kasten kunt u niet online bestellen. Wij geloven namelijk in écht maatwerk: uw wensen zijn uniek, uw woon- of  thuiskantoor situatie ook. Met onze uitgebreide services ontzorgen we u volledig. Dat doen we op een persoonlijke manier: van advies over alle mogelijkheden tot ontwerp van uw droommeubel tot aan het zorgvuldig inmeten en plaatsen van uw maatwerk meubel.

Wij zijn er erg blij mee een echte blikvanger in ons huis! Super bedankt voor het ontwerp en de realisatie “ – Anton & Sharon

Uw maatwerk meubel vakkundig geleverd

Een maatwerkmeubel is precisiewerk en de vele mogelijkheden in ontwerp en materialen maken het kiezen soms lastig.
 Bij AMR Kasten wordt u vakkundig begeleid, van begin tot eind. Onze meubelontwerpers hebben jarenlange ervaring.
Hebben zij uw wensen duidelijk, dan maken ze een 3D-tekening van het ontwerp zodat u een duidelijk beeld krijgt van het eindresultaat.
Onze eigen montagedienst monteert uw meubel van hoogwaardig, duurzaam materiaal bij u thuis en levert bezemschoon op.