Ga naar de inhoud

Over AMR Kasten

AMR Kasten is uw specialist voor maatwerk kasten en meubels. Wij ontwerpen en maken deze passend bij uw wensen, interieur en stijl. 
Wij leveren maatwerk tot op de millimeter nauwkeurig. Is het technisch mogelijk, dan kunnen wij het maken. Geen interieurwens is ons vreemd.

Ook kunt u bij ons terecht voor luxe stalen deuren op maat, glazen wanden voor een terrasoverkapping of veranda en scheidingswanden in industriële look binnenshuis.

AMR Kasten = uitmuntende service

Wij ontzorgen u van A tot Z –
vanaf uw eerste oriëntatie tot en met het plaatsen van uw droomkast, uniek opbergmeubel of glazen scheidingswand en deur in industrieel design. U krijgt altijd een 3D impressietekening, zodat u zich vooraf een goed beeld kunt vormen van het eindresultaat.

AMR Kasten heeft een eigen montageteam gespecialiseerd in het monteren op maat. 
Zo garanderen we de kwaliteit van de montage: alles wordt gemonteerd door ervaren, gespecialiseerde monteurs die pas bij u weggaan als alles naar wens werkt en bezemschoon is.

U krijgt een duidelijke offerte. AMR Kasten doet niet aan kleine lettertjes.
We staan voor de afspraken die wij met u maken. Mocht er toch iets niet gaan zoals afgesproken, dan overleggen we dat direct met u.

U heeft
altijd één contactpersoon voor al uw vragen. Het team van AMR Kasten is klein en hecht, onze communicatielijnen zijn kort. Direct en duidelijk : ook dat hoort bij onze service.

U kunt rekenen op onze uitstekende service –  van begin tot eind

AMR Kasten = kwaliteit en duurzaamheid

Een product van AMR Kasten is van hoge kwaliteit. Wij kopen de onderdelen in bij A-merk leveranciers. Onze houtproducten hebben het PEFC-certificaat. Uw kast of meubel wordt dus gemaakt van duurzaam hout uit sociaal beheerde bossen.

In onze eigen werkplaats controleren we alle onderdelen voordat we uw kast of meubel bij u monteren. En onze eigen montagedienst verzorgt de plaatsing.

AMR Kasten garandeert u hoge kwaliteit en een lange levensduur

AMR Kasten = precies zoals u het wil

Bij AMR Kasten vindt u alles wat u zich kan wensen voor unieke meubelen en kasten op maat. Wij werken alleen met hoogwaardige materialen en bieden u een ruime keuze aan decoren, kleuren en afwerkingen. U bent verzekerd van een uniek product dat precies bij uw wensen past.

Onze medewerkers hebben 25+ jaar ervaring met het ontwerpen van maatwerk interieurs. Ze weten waar u op moet letten bij uw ontwerp en alle keuzes. Zij adviseren en begeleiden u in elke fase om te komen tot uw ideale kast of meubel.

Wij staan voor “100% maatwerk op een persoonlijke manier”